Basil essential oil Ocimum basilicum, O. sanctum, O. tenuiflorum

different countries
10,80 €
5 ml
Ocimum basilicum, linalol CT. Code: 47731943

Malonaus, gaivaus bazilikų kvapo, plataus aromaterapinio, kosmetinio ir parfumerinio panaudojimo eterinis aliejus.

Baziliko vardas kildinamas iš graikų k. žodžio basileus, kuris reiškia karalius. Kaip byloja jo pavadinimas, tai karališkas augalas. Antikos istorijos liudija, kad šiam stipriai kvepiančiam augalui buvo priskirta vieta tarp karališkų žolių, jį rinkti, juo naudotis buvo suteikta teisė tik karaliui ir jo šeimos nariams. Bazilikas buvo laikomas turtą ir pinigus nešančiu augalu. Patariama nešiotis piniginėje lapelių arba baziliko eteriniu aliejumi patepti banknotus, piniginę,  ar vietą, kur laikomi pinigai.

  • Without phthalates
  • Air purifier & freshener
  • For/after workout
  • Perfumery note: middle.

Who bought this also bought

Experts offer

Ratings (1)

5 4 3 2 1
100%
0%
0%
0%
0%
1 0 0 0 0

Leave this field empty

Comments

#
2018-08-31

Keletas lašų bazilikų eterio į alyvuogių aliejų - puikus užpilas ant salotų su pomidorais ;)