INFOLINIJA telefonas: +370 675 80687, el. paštas: klausimai@aromata.lt

Rozmarinų lapų CO2 ekstraktas - natūralus antioksidantas, konservantas Rosmarinus officinalis

Vokietija
5,70 €
5 ml
tirpus vandenyje.
5,90 €
5 ml
tirpus riebaluose.

Rozmarinų lapų CO2 ekstraktai naudojami aromaterapiniuose ir kosmetikos gaminiuose kaip natūralūs antioksidantai, pasižymintys ir antimikrobinėmis savybėmis. Iš dalies gali pakeisti konservantus, kai siekiama prailginti aliejų, masažinių mišinių, natūralių kosmetikos produktų galiojimo laiką. Tuo pačiu jie dar turi itin odai naudingų savybių, todėl gali būti naudojami kaip odos priežiūros priemones praturtinantys ingredientai.

Yra 2 ekstraktų tipai - lipofilinis ir hidrofilinis:

  1. Tirpus vandenyje (hidrofilinis) naudojamas produktuose kuriuose yra vandeninių ingredientų - hidrolatų, vandens ir pan, skirtas vandeninei fazei stabilizuoti
  2. Tirpus riebaluose (lipofilinis) - kai produktą sudaro bevandenės medžiagos, pvz. tik aliejai, sviestai ir pan.

Emulsijose, kremuose dažniausiai kartu naudojami abu. 

Tamsiai rudos spalvos, kambario temperatūroje klampus, silpnai kvepiantis skystis. Produktas tirštėja laikomas šaltai arba ilgesnį laiką stovėdamas kambario temperatūroje. Pašildžius iki 40⁰C vėl skystėja.

 

  • Ekologiškas
  • Išgavimo būdas: CO2 ekstrakcija.
Ekstraktai pasižymi stipriomis antioksidacinėmis, raminančiomis savybėmis, mažina riebiųjų aliejų, karotenoidų, eterinių aliejų oksidaciją.
Sudėtis tirpaus riebaluose ekstrakto: 24-26% diterpenų fenolių, 14% karnozinės rūgšties, < 4% eterinio aliejaus, saulėgrąžų aliejus, kutikuliniai vaškai.
Natūralumas. Produktas yra 100 % natūralus ir neturi jokių priedų išskyrus natūralų saulėgrąžų aliejų.
Stabilumas. Uždarytą pakuotę laikant tamsioje ir vėsioje vietoje savybės nekinta mažiausiai 5 metus.
  • Rozmarinų ekstraktas naudojamas aliejų, kosmetikos priemonių stabilizacijai; 
  • Prižiūrint odą kenčiančią nuo UV spindulių sukeltos raudonės. 
  • Esant aknei, spuogams ir kitiems odos sudirgimams. 
  • Apsaugo odą nuo ankstyvo senėjimo.
  • Naudojamas maisto pramonėje, maisto papilduose, kosmetikoje.

Dozavimas: 0.02-0.05% sočiųjų riebalų produktuose; 0.1-0.2% nesočiųjų aliejų produktuose.

Rosmarinus officinalis leaf extract *, Helianthus Annuus Seed Oil *.

Sudėtis: rozmarinų lapų ekstraktas *, saulėgrąžų aliejus *.

* – Ekologiški ingredientai

Įsigiję šią prekę, taip pat pirko

Ekspertai siūlo

Ši laukelį palikite tuščią

Member since 2013.
International Federation of
Essential Oils and Aroma Trades