INFOLINIJA telefonas: +370 675 80687, el. paštas: klausimai@aromata.lt

Lazdynų riešutų aliejus Corylus avellana

Eko
Kroatija
9,20 €
50 ml
Kodas: 4779040821956

Tai vienas iš mūsų aliejų kolekcijos perlų. Mūsų lazdynų aliejų spaudžia sertifikuota ekologiška spaudykla Kroatijoje iš vietoje augintų šviežių, nekepintų lazdynų riešutų. Nusodintas, nerafinuotas, sertifikuotas ekologiškas - tai puikus gyvybės pilnas lazdynų sėklų eliksyras! Vienas iš nedaugelio aliejų kuris itin tinkamas riebiai odai prižiūrėti, nepalieka riebumo pojūčio ant odos. 

  • Ekologiškas
  • Išgavimo būdas: šaltas spaudimas
  • Nerafinuotas
  • Normaliai odai
  • Jautriai odai
  • Riebiai /Mišriai odai
  • Spuoguotai odai
  • Išsiplėtusiems kapiliarams
  • Po saulės vonių.

Tai išskirtinės kokybės ekologiškas aliejus, tikra retenybė. Lazdynų riešutų aliejus yra puikaus švelnaus skonio, vos juntamo kvapo, geltonos, panašios į gintarą, spalvos. Riebalų rūgčių sudėtimi panašus į migdolų aliejų, bet turi daugiau nesumuilinamų medžiagų - 1.8%, ypač vitamino E (daugiau negu migdolų aliejus), fosfolipidų, kurie labai gerai atlieka odos drėkinimo funkciją. 

Lazdynų aliejus greitai įsigeria į odą (nepalieka riebalo) ir ją puoselėja. Turi minkštinančių, raminančių, maitinančių savybių. Labai tinka riebiai odai, maudžiantiems raumenims, odos sudirgimams, išbėrimams mažinti. 

Prisotina odą antioksidantų ir saugo nuo fotosenėjimo - rekomenduojamas naudoti po saulės vonių ir sumažinti neigiamą UV poveikį odai.

  • Riebiai odai vietoje kremo tepant ant sudrėkintos odos, arba kosmetiniuose produktuose tokiai odai prižiūrėti.
  • Maudžiantiems raumenims - įtrinti skaudamas vietas masažuojamais judesiais.
  • Odos sudirgimams, išbėrimams mažinti - ant pažeistų plotų, naudojant ant sausos arba sudrėkintos odos. 
  • Kuperozinei odai, išsiplėtusiems kapiliarams – sutraukia, vėsina; galima daryti pavilgus: suvilgius medžiagą lazdynų aliejuje palaikyti ant veido kaip kaukę 10-15 min.
  • Kaip intensyvaus poveikio serumas,- kelis mėnesius naudoti vietoj veido kremo; ypač po saulėto sezono, norint sumažinti neigiamą UV spindulių poveikį.
  • Tinkamas veido ir viso kūno masažams.  

Corylus avellana seed oil *, Rosmarinus officinalis leaf extract *.

Sudėtis: lazdynų riešutų aliejus *, rozmarinų lapų ekstraktas *.

* – Ekologiški ingredientai

Stabilizuotas rozmarinų lapų ekstraktu, todėl ilgiau negenda.

  • Spalva ir koncentracija skirtingose aliejaus partijose gali svyruoti dėl orų, klimato reiškinių, tai normalu ir būdinga natūraliems augalų ekstraktams.
  • Laikyti sandariai uždarytą sausoje, vėsioje ir tamsioje vietoje.
  • Saugoti turinį nuo drėgmės ir nešvarumų patekimo - aliejus gali pradėti gesti (oksiduotis).
  • Aliejaus buteliuke yra tiek, kiek nurodyta etiketėje, vizualiai kiekis gali skirtis dėl buteliukų dizaino. 
  • Nenaudoti, jei pasikeitė ir atsirado nemalonus kvapas.

Įsigiję šią prekę, taip pat pirko

Įvertinimai (10)

5 4 3 2 1
90%
10%
0%
0%
0%
9 1 0 0 0

Ši laukelį palikite tuščią

Atsiliepimai

#
Jurgita
2020-07-21

Vertinu šį aliejų dėl jo puikaus kvapo ir greito ir gero susigėrimo į odą. Tepuosi juo kūną po dušo kai noriu kad oda būtų neriebaluota ir pamaitinta.

#
Vaiva
2019-03-13

Tikras švelnumo įsikūnijimas šis riešutų aliejus, aksomo pojūtis ant odos. Mielo riešutinio kvapo ir skonio. Naudojant odos poros tapo dailesnės, nuramino dirglumą. Tik su lazdynų riešutų aliejumi mielai skiedžiu aromaterapinius mišinius (tiek tepamus, tiek ''sulaižomus'' nuo gerklės skausmo ir pan.).

#
Edita
2018-05-30

Turiu labai problematišką odą, visos bėdos viename. Šis aliejus - nerealus. Ko gero, pirmoji priemonė, kuri nuramina karščiavimą (turiu raudonę) – jo nesijaučia visą diena, šiek tiek sutraukia, gydo spuogelius. Malonu naudoti ir efektas labai geras.

#
2016-08-03

Aromaterapeutas K.Shnaubeltas labai placiai ji naudoja, susigundžiau ir aš, išmėginau ir ant savo, vyro, vaikų odos - tikrai nuostabiai tinka visiems. Puikiai drėkina, suminkština ir greitai susigeria - metu atradimas.

#
Kristina
2015-12-08

nuostabus aliejus. Su juo susitvarkė mano itin probleminė oda (bėrimai, paraudimai, papilkėjimas, spuogai, inkštirai). Naudoju jį jau ktverius metus, daugiau nebenoriu nė žiūrėti į garsių firmų kremus.

Member since 2013.
International Federation of
Essential Oils and Aroma Trades