INFOLINIJA telefonas: +370 675 80687, el. paštas: klausimai@aromata.lt

Migdolų aliejus Prunus amygdalus dulcis

Eko
Ispanija
6,70 €
30 ml
Kodas: 4779040822021
10,10 €
50 ml
Kodas: 4779040822038
16,10 €
100 ml
Kodas: 4779040822045

Migdolų aliejus yra vienas dažniausiai kosmetikoje naudojamų aliejų, ir yra labai efektyvus emolientas (minkštiklis), nes beveik 95 % migdolų aliejaus sudaro omega-3 rūgštys (daugiausia oleino ir linoleno), kurios savo minkštinančių, raminančių, maitinančių savybių dėka padeda gerinti odos būklę. 

  • Ekologiškas
  • Išgavimo būdas: šaltas spaudimas
  • Nerafinuotas
  • Sausai odai
  • Normaliai odai
  • Jautriai odai
  • Plaukams.

Migdolų aliejus turtingas nesočiųjų riebalų, ir būtinų riebiųjų rūgščių kurios lengvai odos absorbuojamos, vitaminų A, B1, B6, E, mikroelementų. Aliejus gerai įsigeria į odą, ir puikiai tinka mišiniams su kitais aliejais. Tai jį daro vieną iš būtiniausių kosmetikos produktuose naudojamų aliejų. 

  • Migdolų aliejus yra gerai toleruojamas, todėl tinkamas visiems odos tipams, tiek suaugusiems, tiek vaikams, netgi švelniai naujagimių odelei.
  • Jis naudojamas kaip lubrikantas, sebumo ir epitelio atkūrimui, rekomenduojamas esant sausai odai, ramina egzemos, psoriazės, tymų, vėjaraupių, dermatitų sukeltą niežėjimą, mažina pabrinkimus.
  • Migdolų aliejus taip pat gali būti naudojamas esant strijoms po gimdymo, ar atsiradusioms metant svorį.
  • Taip pat puikiai tinka minkštinti ir drėkinti sausus, garbanotus bei saulės ir sūraus vandens išblukintus plaukus.
  • Migdolų aliejus tinka viso kūno masažams, dažnai rekomenduojamas kaip raminantis aliejus sausai ar į uždegimus linkusiai odai. Tinka mišiniams su eteriniais aliejais esant sąnarių skausmams ar po fizinių krūvių. 
  • Makiažo valymui.

Čia minimos ne visos šio  produkto savybės ir naudojimas. Deja, dėl ES sveikatos teiginių reguliavimo negalime Jūsų išsamiai informuoti, net jei šio produkto nauda yra moksliškai įrodyta.

 

Literatūra
 

Herbal Principles in Cosmetics. Properties and Mechanisms of Action, Burlando B., Verotta L., Comara L., Bottini-Massa E.  
Aromatherapy for Massage Practitioners, Martin I. 

Prunus amygdalus dulcis oil *.

Sudėtis: migdolų aliejus *.

* – Ekologiški ingredientai

Spalva - šviesi/ bespalvė, beveik bekvapis, klampumas - skystas 20C kambario temperatūroje.

„Kvapų namų“ ekologiško šalto spaudimo migdolų aliejaus analizė

Oleino rūgštis 66,9 %
Linoleno rūgštis 22,8 %
Palmitino rūgštis 6,9 %
Stearino rūgštis 2,3 %
  

  • Spalva ir koncentracija skirtingose aliejaus partijose gali svyruoti dėl orų, klimato reiškinių, tai normalu ir būdinga natūraliems augalų ekstraktams.
  • Laikyti sandariai uždarytą sausoje, vėsioje ir tamsioje vietoje.
  • Saugoti turinį nuo drėgmės ir nešvarumų patekimo - aliejus gali pradėti gesti (oksiduotis).
  • Aliejaus buteliuke yra tiek, kiek nurodyta etiketėje, vizualiai kiekis gali skirtis dėl buteliukų dizaino. 
  • Nenaudoti, jei pasikeitė ir atsirado nemalonus kvapas.

Įsigiję šią prekę, taip pat pirko

Ekspertai siūlo

Įvertinimai (13)

5 4 3 2 1
100%
0%
0%
0%
0%
13 0 0 0 0

Ši laukelį palikite tuščią

Atsiliepimai

#
Alina
2019-07-30

Esu sausos ir jautrios odos savininkė, tad man labai patinka turėti šio aliejaus vonios spintelėje. Tepuosi ant hidrolatu sudrėkintos odos - pojūtis, kaip pasinaudojus drėkinamąja kauke, labai smagus.

#
eva
2016-03-08

Sausai odai labai geras dalykas,man migdolu aliejus labiau tiko nei misinys sausai odai.neparasyta tik ar reikia ant sausos odos tepti ar ant dregnos?

KVAPŲ NAMAI
Sveiki, Eva, taip, mes rekomenduojame aliejus tepti ant drėgnos odos.
Member since 2013.
International Federation of
Essential Oils and Aroma Trades