Vitaminas E

5,0/5
4,90 €
4 g

Augalinės kilmės tokoferolių mišinys, be GMO, 50%.

Puikus natūralus antioksidantas, kuriuo galima praturtinti kremus ir aliejus. Atlieka dvejopą funkciją:

  • odai – stabdo laisvųjų radikalų susidarymą odoje ir taip stabdo odos senėjimo procesą
  • produktui – saugo aliejus nuo sugedimo (oksidacijos), stabilizuoja.

Vitamino E būna natūralaus ir sintetinio. Jų cheminės formulės skiriasi, tuo paaiškinamas faktas, kad natūralų vitaminą E organizmas pasisavina geriau.

  • 100 % natūralūs ingredientai.

Natūralus vitaminas E:

  • dvigubai veiksmingesnis ir dvigubai lengviau pasisavinamas nei sintetinis
  • gaunamas iš natūralių aliejų, dažniausiai saulėgražų, sojų ar kviečių gemalų
  • yra tamsios rudos spalvos, klampus skystis
  • sudėtyje (INCI Ingredients) vadinamas tocopherol - ir natūralus, ir sintetinis vitaminas E įvardijamas vienodai

Dozavimas kosmetikos produktuose: 0.5 – 20%; tirpsta riebaluose, - gaminant kremus dedamas į riebalinę fazę.

Tocopherol, Glycine soja oil unsaponifiables, Helianthus annuus seed oil

Ši laukelį palikite tuščią

Atsiliepimai

#
Vida
5
2016-06-21

Nuostabus produktas. Dalį įmaišiau į veido kremą, o likusi dalis buvo panaudota su ricinos aliejumi blakstienoms palepinti.

Member since 2013.
International Federation of
Essential Oils and Aroma Trades