Ajerų šaknų eterinis aliejus Acorus calamus

5,0/5
6,10 €
5 ml

Gilaus, gaivaus, kiek saldaus, tikro ajerų kvapo eterinis ajerų aliejus gautas CO2 ekstrakcijos būdu, atrankusis. Eterinio aliejaus 45-65 %,  acorenone 5-15 %. 

Naudojamas tiek aromaterapijoje ir kosmetikoje, tiek parfumerijoje. 

 

 

 

  • Išgavimo būdas: CO2 ekstrakcija
  • Parfumerinė nata: bazinė.

Bendra informacija apie saugų eterinių aliejų naudojimą
Kaip garinti eterinius aliejus

Kosmetika ir aromaterapija

  • Skiestas ajerų aliejus naudojamas plaukams stiprinti, šviesina plaukus.
  • Ajerų aliejus gerai grynina ir gaivina orą. Apie ajerą net yra tokia mįslė: “Vandenin įbridau, senatvės nebijau, po duona gulėjau, blusas nuvijau”.
  • Taip pat tinka gerklei ir burnai skalauti.
  • Vonioms - keli lašai į šaukštą druskos, ir į vonią, ypač jei jaučiate, kad trūksta lankstumo, judrumo sąnariuose. 

Parfumerijoje ajeras labai praverčia kuriant orientinius kvepalus kuriuose vyrauja medžio kvapas, kuriant odos ir ambros kvapo bazes. Puikiai tuokiasi su kananga, cinamonu, costus, labdanu, frankincensu, pačiule, įvairiais kedrais ir pan. (Stefanas Arktanderis)

Ekspertai siūlo

Ši laukelį palikite tuščią

Member since 2013.
International Federation of
Essential Oils and Aroma Trades