Morkų sėklų eterinis aliejus (sėjamųjų) Daucus carota

Prancūzija
7,56 € 10,80 €
5 ml

Prancūziškų morkų sėklų eterinis aliejus labai praturtina kosmetinius mišinius ir kremus, ypač anti-age kosmetikoje, skirtoje lėtinti odos senėjimo procesus, išlaikyti odos elastingumą. Parfumerijoje sudaro įdomius sąskambius kvepaluose.

Kadangi išdistiliuotas iš auginamų morkų, todėl šio aliejaus kaina yra žymiai mažesnė, lyginant su laukinių morkų eteriniu aliejumi, kuris yra labai retas ir sunkiai gaunamas produktas.

Bendra informacija apie saugų eterinių aliejų naudojimą
Kaip garinti eterinius aliejus

Ypatingai vertinamas dėl teigiamo poveikio vystančiai, senstančiai, brandžiai odai. Gaminant kosmetiką, kaip veiklųjį ingredientą tinka dėti į kremus, balzamus, kaukes, arba galima įsilašinti į jau turimus  kremus, taip juos praturtinant. 

Įspėjimas: morkų sėklų eterinio aliejaus nepatartina naudoti nėštumo ir maitinimo periodais (Essential Oil Safety, R.Tisserand, 2014)

Ekspertai siūlo

Ši laukelį palikite tuščią

Member since 2013.
International Federation of
Essential Oils and Aroma Trades