INFOLINIJA telefonas: 8 684 45676, el. paštas: klausimai@aromata.lt Dirbame 9–22 val.

Morkų sėklų eterinis aliejus Daucus carota

7,56 € 10,80 €
5 ml

Laukinių morkų eterinis aliejus yra labai retas ir sunkiai gaunamas produktas, tačiau nuostabus aromaterapinis, kosmetinis ir parfumerinis ingredentas. Morkų sėklų eterinis aliejus labai praturtina kosmetinius mišinius ir kremus, ypač anti-age kosmetikoje, skirtoje lėtinti odos senėjimo procesus, išlaikyti odos elastingumą. Jo sudėtyje net 75% karotolio, patvirtinančio jo laukinę kilmę!

Parfumerijoje sudaro įdomius sąskambius kvepaluose, naudojamas prabangioje ir nišinėje parfumerijoje.

 

  • Laukinių augalų.

Kas yra eterinis aliejus? Informacija apie saugų eterinių aliejų naudojimą
Kaip garinti eterinius aliejus

Ypatingai vertinamas dėl teigiamo poveikio vystančiai, senstančiai, brandžiai odai. Gaminant kosmetiką, kaip veiklųjį ingredientą tinka dėti į kremus, balzamus, kaukes, arba galima įsilašinti į jau turimus  kremus, taip juos praturtinant. Тinkamas alergiškiems žmonėms, nes beveik neturi kosmetinių alergenų,  tik labai nežymų kiekį limoneno (0,5%). 

Įspėjimas: morkų sėklų eterinio aliejaus nepatartina naudoti nėštumo ir maitinimo periodais (Essential Oil Safety, R.Tisserand, 2014)

Čia paminėtos ne visos šio  produkto savybės. Deja, dėl ES sveikatos teiginių reguliavimo negalime Jūsų išsamiai informuoti, net jei šio produkto nauda yra moksliškai įrodyta.

 

Ekspertai siūlo

Ši laukelį palikite tuščią

Member since 2013.
International Federation of
Essential Oils and Aroma Trades