INFOLINIJA telefonas: +370 672 97600, el. paštas: info@aromata.lt

Opuncijų aliejus Opuntia-ficus indica

Pietų Afrikos Respublika
23,50 €
15 ml
Kodas: 4779040822113

Itin prabangus, sunkiai išgaunamas opuncijų sėklų aliejus vertinamas kaip emolientas, odos barjerinę funkciją atstatanti ir kolageno gamybą stimuliuojanti priemonė. Naudokite jį sausai, sudirgusiai ir brandžiai odai prižiūrėti.

  • Išgavimo būdas: šaltas spaudimas
  • Nerafinuotas
  • Raw & Vegan
  • Sausai odai
  • Jautriai odai
  • Brandžiai odai
  • Po saulės vonių.

Opuncijų aliejus yra šviesiai gelsvos arba šviesiai oranžinės spalvos ir išsiskiria savitu, kiek dusliu kvapu, primenančiu dirvą ir medieną. Pasižymi aksomine tekstūra, lengvai susigeria ir nepalieka riebumo pojūčio. Turtingas linalolio rūgšties, fitosterolių, polifenolių ir antioksidantų, jis idealiai tinka odai maitinti, išlaikydamas ją minkštą, elastingą ir švytinčią.

Opuncijų aliejus vertinamas kaip puikus emolientas, padeda atkurti sutrikusią odos barjerinę funkciją, pasižymi uždegimą raminančiomis ir regeneruojančiomis savybėmis, todėl idealiai tinka itin sausos, sudirgusios, pavargusios ir brandžios odos priežiūrai. Jį galima naudoti ir paakiams. Sudėtyje aliejus gausus antioksidantų, saugančių nuo saulės poveikio, priešlaikinio senėjimo, raukšlių bei pigmentinių dėmių. Aliejus pasižymi ir odą valančiomis savybėmis, tad tinka spuoguotai odai, spuogų prevencijai.

Naudoti gryną vietoj veido kremo arba mišiniuose su kitais aliejais, kremuose, kosmetikos priemonėse.

Tepamas ryte ir/arba vakare. 

Norint kad greičiau susigertų, tepti ant šlapios, hidrolatu sudrėkintos odos.   

  • Apribojimų naudojimui nėra;
  • Laikyti tamsioje vėsioje vietoje sandariai uždarytą;
  • Aliejaus buteliuke yra tiek, kiek pažymėta etiketėje, vizualiai kiekis gali skirtis dėl buteliukų dizaino. 

Opuncijos yra kaktusinių šeimos augalai, kilę iš Pietų Amerikos, ypač gausiai augantys Meksikoje. Šiuo metu plačiai auginamos ir Pietų Afrikoje, Australijoje, šalyse aplink Viduržemio jūrą. Šie iki 5 m. aukščio užaugantys augalai žydi gelsvais arba oranžiniais žiedais, jų „nareliai" yra maistingi, o vaisiuose esančios sėklos sukaupia aliejų. Deja, aliejaus susikaupia tik apie 5 – 10 %, todėl jis nepigus.

Įsigiję šią prekę, taip pat pirko

Ekspertai siūlo

Įvertinimai (7)

5 4 3 2 1
100%
0%
0%
0%
0%
7 0 0 0 0

Ši laukelį palikite tuščią

Atsiliepimai

#
Ingrida
2021-09-23

Tikras atradimas. Oda - kaip šilkinė.

#
Rasa
2020-06-01

Sveiki,o šis aliejus turi kokį nors kvapą ar yra bekvapis,neutralus ? ar galima būtu į jį įmaišyti rožių eterinio aliejaus ?

KVAPŲ NAMAI

galite įmaišyti, ryškaus, specifinio kvapo opuncijų aliejus neturi. 

#
2019-02-20

Šis aliejus - tikrų tikriausias serumas. Labai gerai susigeria, o ilgiau naudojant oda tampa pastebimai skaistesnė ir stangresnė.

#
2018-08-28

Labai labai! Puikiai įsigeria, oda atrodo skaistesnė, lygesnė, jaunesnė. Labai geras aliejus. Ačiū!

#
2018-08-22

Pabandžius šį aliejų nebesinori odos tepti kažkuo kitu. Puikiai susigeria, neriebina, nesausina, tiesiog tobulas. Oda gaivi, net dienos pabaigoje nesimato jokių nuovargio pėdsakų.

#
2018-07-24

Šiuo metu pats mėgstamiausias aliejus. Atrodė bus klampus ir "sunkus", bet puikiai įsigeria į odą, nesausina ir neriebina jos. Idealus.

#
Giedrė
2017-12-29

Laba diena, norėčiau sužinoti kokios veikliosios medžiagos stimuliuoja kolageno gamybą odoje?

#
Lina
2017-06-08

Kažkoks stebuklas, dar nei vienas aliejus taip ant odos negulė- puikiai įsigėrė, neliko riebalo, bet lyg sustangrino. Skaičiau, kad tai vienas brangiausių ir geriausių aliejų vystančiai odai, ir dabar pati tuo įsitikinau. Teks susipirkti visus buteliukus:)