INFOLINIJA telefonas: +370 675 80687, el. paštas: info@aromata.lt

Jeigu garsas turėtų kvapą, koks jis būtų? Forte - interjero kvapas kurtas kartu su šv. Kristoforo kameriniu orkestru

Kartu su Šv. Kristoforo kameriniu orkestru sukūrėme riboto leidimo „Forte“ interjero kvapą, kuris kviečia pažinti pasaulį per parfumerijos natas ir muzikos garsų pasaulį.

Pats žodis Forte savo trumpu, bet ryškiu skambesiu atskleidžia stiprią prigimtį bei unikalų skambesį ne tik muzikoje, tačiau ir kvape. Šv. Kristoforo orkestro sintezė su Kvapų namų parfumerija šį kartą išsiskleidė išskirtiniu, naujuoju „Forte“ interjero kvapo žiedu. Unikalaus projekto akstinu tapo noras sukurti stiprų, charakteringą, ryškų, garsų ir šį sezoną atspindintį aromatą, kuris nuspalvintų maloniais bei visokeriopai žaižaruojančiais kvapais, nuplukdytų į muzikos garsais apipintą kvapnią erdvę paliečiančias net giliausias vidinių emocijų kerteles.

 

 

Pats interjero kvapo kūrybos procesas leido kiekvienam orkestro nariui prisiliesti prie parfumerijos kasdienybės, pasinerti į kvapų ir jausmų magiją. Puikiai išmanantys natas bei garso sklidimo subtilybes, muzikantai netrukus perprato ir kvapo ypatybes, jo šleifą nugulantį kvapniose kompozicijose. Tai tapo tikru savęs bei kvapo atradimo procesu, kuomet atskira kvapo nata bei skirtingas kvapinis sąskambis nulėmė stiprų, charakteringą ir melodingą „Forte“ kvapo gimimą. 

 

 

Nebe reikalo parfumerijoje skirtingi kvapai vadinami natomis, kaip ir muzikoje iš atskirų garsų gimsta kompozicija, taip ir kvapų pasaulyje kvepalai susilieja iš atskirų natų į bendrą visumą ar akordų derinius, taip sujungdami savyje kompozicinę kulminaciją.

Keliaudami po šią muzikos ir kvapų kelionę pajusite sakrališko frankincenso natas persipynusias su ambriškojo labdano atspalviu, atrasite citrusinių greipfrutų, kardamonų gaivą bei medišku švelnumu apgobiančių kedrų ar kėnių akordus. „Forte“ interjero kvapas sukurtas kokybę, išskirtinumą ir muzikos galią vertinančiam skoniui. Šį kvapą galite įsigyti ir jausti savo namuose arba kiekvieno Šv. Kristoforo kamerinio orkestro koncerto metu. Neabejojame, kad ši muzikos ir kvapų sinergija sukurs gražų ir stiprų įspūdį.

Kai susijungia muzikos natos ir augalų aromatai – gimsta pats gražiausias meno kūrinys – Forte.

Kviečiame klausytis sielą virpinančių Šv. Kristoforo kamerinio orkestro melodijų koncertuose ir pasinerti į „Forte“ kvapų magiją mūsų salonuose ir el. parduotuvėje.

Norintiems sukurti savo kvapą - kviečiame registruotis į dirbtuves

 

Iš arčiau susipažinkite su "Forte" kūrybos procesu šiame video:

Atraskite savo „Forte“ natas!