Šioje svetainėje naudojame slapukus (angl. cookies). Jie naudojami užtikrinti svetainės efektyvumą (pavyzdžiui, atsiminti kalbos pasirinkimą, krepšelio turinį). Svetainėje gali būti naudojami trečiųjų šalių slapukai (pvz., Google Analytics lankomumo stebėjimui). Jūs galite uždrausti slapukų naudojimą savo naršyklės nustatymuose, tačiau negalėsite pilnavertiškai naudotis visomis šios svetainės funkcijomis.

Aviečių sėklų aliejus Rubus idaeus

8,80 €
12 g

 

100% natūralus aviečių sėklų aliejus, gautas CO2 ekstrahavimo būdu, visų frakcijų.

Aviečių sėklų aliejus vis dažniau naudojamas kosmetikos produktų gamyboje. Šis aliejus turtingas vitamino E, tad pasižymi geromis antioksidacinėmis savybėmis. Jis sustiprina odos ląstelių membraną ir padeda išlaikyti odos drėgmę bei elastingumą. Itin tinka sausai, dehidratuotai, brandžiai bei jautriai vaikų ir suaugusiųjų odai, paakių zonai. Šį aliejų Kvapų namuose naudojame taip pat ir lūpų balzamų gamyboje. Pastaruoju metu pradėtos tirti šio aliejaus, kaip apsaugančio nuo žalingo saulės poveikio, savybės.

Įvertinkite šią prekę

(Paspauskite žvaigždutę)

Ši laukelį palikite tuščią

Atsiliepimai

#
5
2018-06-21

Naudoju vietoje veido kremo. Labai lengvas, greitai susigeria, puikus vasarai! Puikiai tinka truputį į spuogelius linkusiai odai, ypač praturtinus aliejų citrinvyčių ektraktu.

Salonai

Balneum Mariae
Šeimyniškių g. 3A, Vilnius
tel. +370 672 97600

I - V 11.00 - 19.00

Salonas PC Ozas, II a.
Ozo g. 18, Vilnius
tel. +370 673 11022

I - VI 10.00 - 22.00
VII 10.00 - 21.00

Aromata Mirabilia
Šaltinių g. 22, Vilnius
tel. +370 610 20180

I - V

11.00 - 19.00

Pietūs 14.30 - 15.00
VI 11.00 - 15.00

 

Salonas PC BIG, II a.
Ukmergės g. 369, Vilnius
tel. +370 675 80687

I - VI 10.00 - 21.00
VII 10.00 - 20.00

Salonas Kaune
Vilniaus g. 37, Kaunas
tel. +370 670 82811

I - V 10.00 - 19.00
Pietūs 14.00 - 14.30
VI 10.00 - 15.00

Salonas Klaipėdoje PC Akropolis
Taikos pr.61, Klaipėda
Lietuvininkų a.217
tel. +370 672 70911

I - VII 10.00 - 21.00
Member since 2013
International Federation of
Essential Oils and Aroma Trades