INFOLINIJA telefonas: +370 675 80687, el. paštas: klausimai@aromata.lt

Erškėtuogių uogų aliejus (CO2 ekstrakcija) Rosa canina

Eko
Vokietija
10,90 €
15 ml
Kodas: 4779040822274

Ypatingos kokybės erškėtuogių uogų aliejus siūlomas naudoti pažeistai arba senstančiai odai, kuriai reikalinga ląstelių regeneracija ir drėkinimas.  Gautas naudojant pažangiausią  technologiją - CO2 ekstrakciją. Šis aliejaus gavimo būdas yra pranašesnis už vadinamąjį šaltą spaudimą, nes aliejus gaunamas turtingesnės sudėties, jame lieka visos uogose esančios bioaktyvios medžiagos - antioksidantai, vitaminai, fitosteroliai, karotenoidai. Labiausiai vertinamas dėl nepakeičimų riebalų rūgščių ir didelės karotenoidų - provitamino A - koncentracijos.

Aliejus išgaunamas iš visos uogos todėl karotenoidų kiekis čia dar didesnis ir įvairesnis negu sėklų aliejuje.

  • 100 % natūralūs ingredientai
  • Ekologiškas
  • Išgavimo būdas: CO2 ekstrakcija
  • Nerafinuotas
  • Raw & Vegan
  • Sausai odai
  • Normaliai odai
  • Jautriai odai
  • Brandžiai odai
  • Riebiai /Mišriai odai
  • Spuoguotai odai
  • Išsiplėtusiems kapiliarams
  • Valgomas.

Kosmetikos priemonėse naudojamas drėkinamų kremų sausai, brandžiai odai gamyboje. Tyrimai rodo, kad šis ekstraktas pagerina odos elastingumą, paspartina odos ląstelių regeneraciją, sulėtina priešlaikinį odos senėjimą, sumažina raukšlių formavimąsi, stabdo keloidinių randų formavimąsi.

Efektyviai šviesina dėl senėjimo susidariusias pigmentines dėmes, randus likusius po aknės.

Siūloma naudoti pažeistai odai, kuriai reikalinga ląstelių regeneracija, todėl tinkamas kaip kosmetinė priemonė esant įvairaus tipo odos pažeidimams: nudegimams, chirurginiams randams, tinkamas tepti odą esant egzemai, psoriazei, dermatitams, hiperpigmentacijai, skilinėjantiems nagams, sausiems ir pažeistiems plaukams.

Dėl didelės nepakeičiamų riebiųjų rūgščių koncentracijos šis ekstraktas yra geras drėkiklis, gerai susigeria į odą nepalikdamas riebios plėvelės; bet dėl didelio karotenoidų kiekio laikinai dažo oda auksine spalva.

Ekstraktas yra stabilesnis nei šaltai spaustas aliejus.

Erškėtuogių aliejus lengvai dažo odą, todėl ant odos jį naudokite sumaišę su kitais aliejais arba kremuose nuo 2% iki 10%. Be abejonės, erškėtuogių aliejų galima tepti ir gryną, tik teks ilgiau palaukti, kol įsigers geltonieji jo pigmentai.

Tinka kosmetinių produktų gamyboje, mišiniuose, plaukų priežiūrai ir pan. 

Galima naudoti kaip maisto papildą - karotenoidų šaltinį; gerti po 0,5 arbatinio š. 1k/d

Rosa canina seed extract, Rosmarinus officinalis leaf extract (stabilizuotas natūraliu rozmarinų ekstraktu).

Skaidrus arba lengvai drumstas, tamsiai raudonas aliejingas skystis, stabilizuotas ekologišku rozmarinų antioksidantu.

Šį aliejų sudaro riebieji aliejai, turintys didelę nesočiųjų rūgščių koncentraciją, tarp jų:

  • 40 - 60 % linolo (C18:2, omega-6) rūgšties,
  • 20 - 40 % alfa - linoleno (C18:3, omega-3) rūgšties,
  • 14 - 20 % oleino (C18:1, omega-9) rūgšties,
  • nedideli kiekiai stearino ir palmitino rūgščių, steroliai , tokoferoliai, karotenoidai.
  • Gali palikti dėmes ant šviesių rūbų
  • Apribojimų naudojimui nėra;
  • Laikyti tamsioje vėsioje vietoje sandariai uždarytą;
  • Aliejaus buteliuke yra tiek, kiek pažymėta etiketėje, vizualiai kiekis gali skirtis dėl buteliukų dizaino. 

Ekspertai siūlo

Įvertinimai (4)

5 4 3 2 1
100%
0%
0%
0%
0%
4 0 0 0 0

Ši laukelį palikite tuščią

Atsiliepimai

#
Edita
2020-02-20

Stebuklingas mano odos draugas! Nesitikėjau, kad vos vienas lašelis į kremà taip pagyvins odos spalvà! Prašau, niekada neišimkite jo iš prekybos :)

#
vilma
2015-08-07

Puikus aliejus