Rozmarinų lapų ekstraktas - antioksidantas, natūralus konservantas Rosmarinus officinalis

Ispanija
4,40 €
5 ml
tirpus vandenyje.
5,30 €
5 ml
tirpus riebaluose.

Rozmarinų lapų ekstraktai naudojami kosmetikos gaminiuose kaip natūralūs antioksidantai, konservantai, kai siekiama prailginti natūralių kosmetikos produktų galiojimo laiką ir nesinori naudoti sintetinių ingredientų. Tuo pačiu jie dar turi odai naudingų savybių, todėl gali būti naudojami kaip odos priežiūros priemones praturtinantys ingredientai. Tirpus vandenyje naudojamas produktuose kuriuose yra vandeninių ingredientų - hidrolatų, vandens ir pan., tirpus riebaluose - kai produktą sudaro bevandenės medžiagos, pvz. tik aliejai, sviestai ir pan. Dažniausiai kartu naudojami abu rozmarinai. 

Tamsiai rudos spalvos, kambario temperatūroje klampus, silpnai kvepiantis skystis. Produktas tirštėja laikomas šaltai arba ilgesnį laiką stovėdamas kambario temperatūroje. Pašildžius iki 40⁰C vėl skystėja.

 

  • Ekologiškas
  • Išgavimo būdas: CO2 ekstrakcija.

Bendra informacija apie saugų eterinių aliejų naudojimą

Sudėtis (tirpaus riebaluose) 24-26% diterpenų fenolių, 14% karnozinės rūgšties, eterinio aliejaus < 4%, saulėgrąžų aliejus, kutikuliniai vaškai.
 
Naudojimas:
 
Ekstraktai pasižymi stipriomis antioksidacinėmis, raminančiomis savybėmis, mažina riebiųjų aliejų, karotenoidų, eterinių aliejų oksidaciją.

Rozmarinų ekstraktas naudojamas prižiūrint odą kenčiančią nuo UV spindulių sukeltos raudonės. Rekomenduojamas esant aknei, spuogams ir kitiems odos sudirgimams. Apsaugo odą nuo ankstyvo senėjimo.

Naudojamas maisto pramonėje, maisto papilduose, kosmetikoje.

Dozavimas: 0.02-0.05% sočiųjų riebalų produktuose; 0.1-0.2% nesočiųjų aliejų produktuose.

Natūralumas. Produktas yra 100 % natūralus ir neturi jokių priedų išskyrus natūralų saulėgrąžų aliejų.

Stabilumas. Uždarytą pakuotę laikant tamsioje ir vėsioje vietoje savybės nekinta mažiausiai 5 metus.

Rosmarinus officinalis leaf extract *, Helianthus Annuus Seed Oil *.

Sudėtis: rozmarinų lapų ekstraktas *, saulėgrąžų aliejus *.

* – Ekologiški ingredientai

Ši laukelį palikite tuščią

Member since 2013.
International Federation of
Essential Oils and Aroma Trades