INFOLINIJA telefonas: +370 675 80687, el. paštas: klausimai@aromata.lt

Pankolių sėklų eterinis aliejus Foeniculum vulgare Mill.

Bulgarija
6,30 €
5 ml

Švelnaus, šilto, salsvo anyžinio kvapo pankolių sėklų eterinis aliejus. 

  • Ekologiškas
  • Parfumerinė nata: vidurinė.

Tinka masažiniuose aliejuose darant anticeliulitinį ar limfodrenažinį masažą; kaip kosmetinis ingredientas skaistumą praradusiai ar riebiai odai, taip pat esant patinimams. Pankoloi kvapas aromaterapeutų teigimu kelia apetitą, tad esant nevalgumui - galima pagarinti patalpose. 

  • pakelia apetitą - garinti patalpose;
  • esant tinimams kai susikaupia per daug vandens, taip pat celiulito atveju – naudoti masažams ir voniose;
  • kosmetikoje naudojamas kremų sudėtyje – padeda išnykti patinimams, skaistina papilkėjusią veido odą, valo riebią odą.

Gerai dera mišinyje su pelargonijų, levandų, rožių ir santalo eteriniais aliejais.

 

Čia paminėtos ne visos šio  produkto savybės. Deja, dėl ES sveikatos teiginių reguliavimo negalime Jūsų išsamiai informuoti, net jei šio produkto nauda yra moksliškai įrodyta.

 

  • Pasižymi fitoestrogeniniu poveikiu - nepiktnaudžiauti vaikams iki 18 metų; nenaudoti nėščiosioms, maitinančioms ir sergančioms endometrioze; šiai grupei žmonių geriau naudoti pankolių arbatą;
  • Laikyti tamsioje, vėsioje vietoje, sandariai uždarytą;
  • Saugoti turinį nuo nešvarumų.

 

Įsigiję šią prekę, taip pat pirko

Ši laukelį palikite tuščią

Member since 2013.
International Federation of
Essential Oils and Aroma Trades