INFOLINIJA telefonas: +370 675 80687, el. paštas: info@aromata.lt

Normalios odos priežiūra

Gali susidaryti įspūdis, kad normali veido oda egzistuoja tik ištobulintuose žurnalų puslapiuose, tačiau normaliai veido odai normalu turėti ir keletą paraudimų, išsausėjusių plotelių ar spuogelių. Taigi, jeigu jūsų veido oda elastinga, jums tinkamiausios yra normalios odos priežiūros priemonės, palaikančios odos drėgmę ir sveikatą.

Kvapų namuose sau tinkančius produktus gali atrasti kiekvienas, tačiau pasirinkti ne visuomet taip lengva – būtina įsigilinti į produktų sudedamąsias dalis ir jų poveikį, kitu atveju problemą galima tik paaštrinti. Būtent dėl to sukūrėme odos testą ir atrinkome jums tinkamiausius produktus, užtikrindami 100% kokybę, saugumą ir natūralumą.

Normaliai odai prižiūrėti puikiai tiks šios priemonės:

Kvapų namų laboratorijoje pirmieji sukūrėme ir vieninteliai Lietuvoje gaminame šviežius kremus be konservantų ir emulsiklių iš 100% natūralių medžiagų. Sausai odai puikiai tiks prebiotinis rankų darbo drėkinamasis ŠALTALANKIŲ kremas su alavijais veidui, kaklui.

Sudėtyje esantys laukinių rozmarinų hidrolatas, lazdynų, sviestmedžių, šaltalankių aliejai, alavijų ir jonažolių ekstraktai bei vitaminas E – drėkina, maitina, nuostabiai minkština odą. Taip pat dėl sudėtyje esančio šaltalankių aliejaus švelniai tonuoja odą – suteikia jai vos pastebimą įdegio atspalvį. 

Šaltalankių kremas su alavijais

Taip pat 100% natūrali GELTONO MOLIO PASTA – KAUKĖ. Mineralų ir mikroelementų kupina geltono molio kaukė švelniai nuvalo negyvas ląsteles, stimuliuoja, tonizuoja, atgaivina ir pagyvina odą. Kaukė yra be konservantų, tad netrikdo mikrobiotos 

Geltono molio pasta

Normaliai odai rekomenduojame ir neįtikėtinai efektyvų drėkikį ir emolientą MONOI de Tahiti® A.O. Tikras, autentiškas, grynas, papildomai nekvėpintas, su vos juntama švelnia gardenijų žiedų kvapo gija. Jūsų oda džiaugsis su niekuo nepalyginamu šilkiniu glotnumu. MONOI de Tahiti® A.O. – šimtametes tradicijas turintis polineziečių kosmetinis aliejus - Taičio gardenijos (bot. Gardenia tahitensis) žiedų fitolis (ištrauka) dezodoruotame kokospalmių (Cocos nucifera) riešutų aliejuje.

 

MONOI de Tahiti. A. O.

Puikus normalios odos draugas – beržų pumpurų hidrolatas, lietuviškas sausos odos drėkiklis!.

Šis 100 proc. natūralus hidrolatas gautas distiliuojant beržų pumpurus. Beržų šakeles su vertingas medžiagas sukaupusiais pumpurais anksti pavasarį renkame Aukštaitijoje ir distiliuojame Kvapų namų laboratorijoje.

 

Beržų pumpurų hidrolatas

Svarbu nepamiršti aromaterapijos distreso mažinimui, laikytis holistinio požiūrio – išsirinkti sau mieliausio kvapo hidrolatą, naudoti miego dulksnas ar difuzoriuje garinti eterinius aliejus, galinčius prisidėti prie geresnės psichoemocinės sveikatos.

Daugiau produktų, tinkančių normaliai odai, rasite čia.