INFOLINIJA telefonas: +370 675 80687, el. paštas: info@aromata.lt

Brandžios odos priežiūra

Nors brandžios odos savininkus laikome vyresnio amžiaus asmenis, dėl įvairių faktorių, tokių kaip saulės vonios, stresas, žalingi įpročiai nevisavertė mityba ir netinkama priežiūra, oda gali dar anksčiau prarasti jaunatvišką išvaizdą. Tinkama brandžios odos priežiūra yra būtina, jei norite džiaugtis sveika ir jaunatviška oda kuo ilgiau.

Kvapų namuose sau tinkančius produktus gali atrasti kiekvienas, tačiau pasirinkti ne visuomet taip lengva – būtina įsigilinti į produktų sudedamąsias dalis ir jų poveikį, kitu atveju problemą galima tik paaštrinti. Būtent dėl to sukūrėme odos testą ir atrinkome jums tinkamiausius produktus, užtikrindami 100% kokybę, saugumą ir natūralumą.

Brandžiai odai prižiūrėti puikiai tiks šios priemonės:

Aromaterapinis 100 % natūralių ingredientų veido kremas brandžiai odai. Kremas praturtintas rožių, jazminų ir liepų žiedų ekstraktais ir nakvišų aliejumi. Drėkina, maitina ir saugo veido odą nuo elastingumo praradimo. Ypač tinka sausos, jautrios, vystančios odos priežiūrai, kad oda taptų švelni ir lygi.  Švelni kremo konsistencija lengvai įsigeria į veido odą nepalikdama lipšnumo jausmo. Žiedų ekstraktais praturtinto kremo kvapas nuskaidrins mintis ir nuteiks gerai dienai.

 

Kremas brandžiai odai

 

Brandžiai odai puikiai tiks nepakeičiama dviejų žingsnių veido odos priežiūros rutina SIMPLES. Jos pagrindas – turėti vos du, bet kokybiškus ir odai naudingus produktus. SIMPLES rutina suteikia odai atokvėpį, nes reikalingi tik du produktai – hidrolatas ir aliejus.

 Brandžios odos rinkinį SIMPLES sudaro: Frankincenso, bosvelijų hidrolatas (100 ml) ir Erškėtuogių sėklų aliejus (30 ml)

Frankincenso hidrolatas vertingas tiek dėl odą stangrinančių savybių, tiek dėl poveikio emocinei  būklei. Skleidžia skaidrų, malonų, dvasingą kvapą, kaip ir frankincenso eterinis aliejus. Ypatingos kokybės ekologiškas erškėtuogių sėklų aliejus – nepakeičiamų riebalų rūgščių ir karotenoidų šaltinis.

 

Rinkinys brandžiai odai

 

Amžinos jaunystės eliksyras – bioaktyvus prebiotinis serumas jautriai glebiai odai su ekologišku saulės auksu vadinamų nemariųjų šlamučių ekstraktu gali padėti greitai atgauti ramybę, jaunatvišką odos gaivumą ir tonusą. Veiklieji „anti-aging“ aliejai – kolageno gamybą odoje stimuliuojantis prabangus opuncijų aliejus ir stangrinantis, odos senėjimą stabdantis arganų aliejus.

 

Šlamučių serumas

 

Vienas iš būtinų produktų brandžios odos savininkės kosmetinėje, yra 100% natūralus, šviežias, prebiotinis rankų darbo kremas brandžios odos priežiūrai. Stiprina, stangrina, stimuliuoja kolageno gamybą, sulaiko odos drėgnį, o jo kvapas nuskaidrina mintis, padeda nurimti ir sugrąžina vidinę pusiausvyrą. Sudėtyje yra lietuviško bičių vaško iš korių dangtelių.

Frankincenso ir miros kremas             

 

Svarbu nepamiršti aromaterapijos distreso mažinimui, laikytis holistinio požiūrio – išsirinkti sau mieliausio kvapo hidrolatą, naudoti miego dulksnas ar difuzoriuje garinti eterinius aliejus, galinčius prisidėti prie geresnės psichoemocinės sveikatos.

Daugiau produktų, tinkančių brandžiai odai, rasite čia.