INFOLINIJA telefonas: +370 675 80687, el. paštas: info@aromata.lt

Mišrios odos priežiūra

Nuo kitų veido odos tipų mišri oda skiriasi savo kompleksiškumu. Tam tikrose vietose oda būna riebi, o kitose – sausa. Prižiūrint tokią veido odą reikia atrasti pusiausvyrą, sprendžiant tiek odos sausumo, tiek riebalų pertekliaus problemas.

Kvapų namuose sau tinkančius produktus gali atrasti kiekvienas, tačiau pasirinkti ne visuomet taip lengva – būtina įsigilinti į produktų sudedamąsias dalis ir jų poveikį, kitu atveju problemą galima tik paaštrinti. Būtent dėl to sukūrėme odos testą ir atrinkome jums tinkamiausius produktus, užtikrindami 100% kokybę, saugumą ir natūralumą.

Pagrindinė mišrios odos problema – riebi T zona (kurią sudaro kakta, nosis bei smakras) ir sausa oda aplink skruostus, smilkinius ir akis. T zonoje gali būti išsiplėtusios poros, kilti spuogai, o oda būna blizgi. Sausos veido odos vietose gali būti pastebimas pleiskanojimas, sausos dėmės, paraudimai, sudirgimai, juntamas tempimo ar šiurkštumo pojūtis.

Rekomenduojame rinktis švelnias odos priežiūros priemones, kurios padėtų drėkinti sausas veido odos vietas ir nesukeltų didesnio riebumo tose veido vietose, kurios yra riebios.

Tam puikiai tiks šios priemonės:

Simples rinkinys mišriai odai; Rozmarinų hidrolatas veikia kaip tonikas, sutraukiantis ir valantis odą. Taip pat reguliuoja sebumo sekreciją. Ekologiškas, šalto spaudimo simondsijų aliejus tinka prižiūrėti odą esant odos sausumui, pleiskanojimui ir yra tinkamas į bėrimus linkusiai odai.

 

Simples rinkinys mišriai odai

 

Visi mūsų hidrolatai padrėkins ir dezinfekuos odą – dėka sudėtyje esančių eterinių aliejų.

Kartą per savaitę odą palepinkte Žalio molio pasta – kauke, kuri gerai išvalo odą ir sugeria perteklinius riebalus (sebumą). Po jos oda lieka nuostabiai gaivi.

 

Žalio molio pasta – kauke

 

Iškilus spuogeliams, su savimi turėkite taškinį koncentratą spuogams. Jo sudėtyje – eteriniai aliejai, kurie (remiantis tyrimais!) ypač „nepatinka“ spuogams: arbatmedžių, santalų ir vaistinių ramunių. Tepkite šiuo koncentratu spuogus keliskart per dieną.

 

     Taškinis koncentratas spuogams                                                                  

 

Svarbu nepamiršti aromaterapijos distreso mažinimui, laikytis holistinio požiūrio – išsirinkti sau mieliausio kvapo hidrolatą, naudoti miego dulksnas ar difuzoriuje garinti eterinius aliejus, galinčius prisidėti prie geresnės psichoemocinės sveikatos.

Daugiau produktų, tinkančių mišriai odai, rasite čia.