INFOLINIJA telefonas: +370 675 80687, el. paštas: info@aromata.lt

Interviu: „Raganės šokis“ ir afrodiziakų linija „Geismai“

Ar kvapas gali sužadinti euforijos būseną, palaimą, atsipalaidavimą, lytinį potraukį ar net geismą? 

Tokių savybių turi afrodiziakiniai eteriniai aliejai, tapę įkvėpimu produktų linijai „Geismai“. Ją kūrėme kartu su kūrybine erdve „Raganės šokis“, kurioje gimsta natūralūs, gamtos įkvėpti ir iš jos sukurti kosmetikos produktai.

Apie „Geismų“ liniją – iš pirmų lūpų

Kviečiame iš arčiau susipažinti su Inesa, „Raganės šokio“ kūrėja. Naujausiame interviu ji pasakoja apie savo santykį su gamta ir jos turtais, „Raganės šokio“ atsiradimą, įkvėpimą, svajones, bendradarbiavimą su „Kvapų namais“ ir to rezultatą – afrodiziakų liniją „Geismai“. 

 

Interviu žiūrėkite video formatu:

 

Net trys skirtingi produktai

Afrodiziakų įkvėptoje produktų linijoje „Geismai“ – trys skirtingi produktai, sukurti jūsų malonumui.

Natūralaus kūno aliejaus pagrindą sudaro migdolų ir kokosų aliejai, todėl jis tobulai tinka ne tik odos pamaitinimui, bet ir masažams bei sensualiniams tyrinėjimams. Aistrą kurstantys juodųjų pipirų, damaskinių rožių, santalmedžio ir nerolio aromatai neužgožia natūralus kūno kvapo, todėl naudojant šį masažinį aliejų visos juslės bus parengty.

Aliejiniai pulso taškų kvepalai įkvėps savo dualumu – aristokratišku, bet labai žemišku kvapu. Vos pasitepus, pirmiausia juntamos viršutinės kvapų natos, tarp kurių – nerolis, levandos ir apelsinai. Vėliau užburia rožių, gvazdikėlių ir imbiero kvapai. Galiausiai – ilgam įsimins baziniai pačiulio, ylang-ylang žiedų, vetiverijų šaknų ir cinamono aromatai. Išskirtinis ir šių kvepalų aromaterapinis poveikis. Užtepti ant odos, jie gali suteikti harmonizuojantį jausmą, dvasinį įkvėpimą, vidinę šilumą bei pasitikėjimo savimi.

Giliai maitinantis lūpų balzamas pasirūpins ne tik nukamuotomis lūpomis, bet ir įkvėps savo aromatų galia. Kol sudėtyje esantys ciberžolių, pačiulių aliejai suveikia kaip greita pagalba nuo uždegimo, sviestmedžių ir migdolų aliejai atstato ir sustiprina lūpų odos barjerą. Galiausiai, natūralus bičių vaškas pasirūpins, kad ši drėgmė niekur neišgaruotų, o lūpos jaustųsi pamaitintos ilgą laiką.