Arnikų ekstraktas Arnica montana

11,10 €
5 ml

Kalninių arnikų žiedų visų frakcijų CO2 ekstraktas. Jis pagreitina ląstelių atsinaujinimą esant sumušimams, mėlynėms, patinimams ir odos suerzinimams.  

 

  • Išgavimo būdas: CO2 ekstrakcija
  • Sportuojantiems.

Bendra informacija apie saugų eterinių aliejų naudojimą

Naudojimas

Arnikos ekstraktas turi įvairių veiksmingų aromaterapinių ir kosmetinių savybių:

  • Kosmetiniuose ir aromaterapiniuose gaminiuose (kremuose, losjonuose, geliuose, aliejų mišiniuose) arnikų ekstraktas naudojamas esant mėlynėms, sumušimams, patinimams, nudegus, spuogams, vabzdžių įkandimams, odos pažeidimams.
  • Sąnarius ir raumenis aliejų mišiniais su arnika mėgsta teptis aktyviai sportuojantys, o taip pat ir pagyvenę žmonės.  
  • Arnikos ekstraktas taip pat taikomas burnos priežiūros produktuose burnai skalauti ir dantų pastose.
  • Arnikų CO2 ekstraktas teigiamai veikia plaukus, todėl gali būti naudojamas plaukų priežiūros priemonėse iki 1-2 %.

Neturėtų būti naudojamas tiesiai ant didelių pažeistos odos plotų.

Tamsiai rudas, kambario temperatūroje skystas, specifinio kvapo produktas.

Sudėtis : 3,5 - 4,5 % seskviterpenų laktonų, triterpenediolių esterių, nedidelis kiekis eterinio aliejaus, 65 - 80 % ekologiško saulėgrąžų aliejaus (standartizuojamas saulėgrąžų al. iki pastovios (4%) seskviterpenų laktonų koncentracijos), vaškai ir dervos. 

Neskirtas vidiniam naudojimui.

Natūralumas. Produktas yra 100 % natūralus ir neturi jokių priedų, išskyrus natūralų saulėgrąžų aliejų.

Stabilumas. Uždarytą pakuotę laikant tamsioje ir vėsioje vietoje, savybės nekinta mažiausiai 2 metus.

 

Nomeda Jucevičienė
(C)Kvapų namai, 2012

Ši laukelį palikite tuščią

Member since 2013.
International Federation of
Essential Oils and Aroma Trades