INFOLINIJA telefonas: +370 675 80687, el. paštas: klausimai@aromata.lt

Aviečių sėklų aliejus (CO2 ekstrakcija) Rubus idaeus

Eko
Vokietija
10,80 €
15 ml
CO2 ektrakcija, ekologiškas. Kodas: 4779040822243

100% natūralus aviečių sėklų aliejus, gautas ekstrahuojant maistiniu anglies dvideginiu (CO2). Toks aliejaus išgavimo būdas yra pranašesnis už vadinamąjį šaltą spaudimą, nes gaunamas turtingesnės sudėties aliejus, jame lieka visos uogų sėklose esančios bioaktyvios medžiagos, svarbūs antioksidantai - tokoferoliai (vitaminas E), karoteinoidai (provitaminas A), fitosteroliai.

Dėl turtingos sudėties aviečių sėklų aliejus gali būti naudojamas kaip maisto papildas arba kaip kosmetinis aliejus jautrios sausos suaugusių ir vaikų odos priežiūrai. Ir kaip jauninamasis, fotosenėjimą neutralizuojantis brandžios odos serumas.

Aliejaus išeiga yra nedidelė - 12-13%, todėl aliejus nepigus.

Mūsų aliejus stabilizuotas natūraliu antioksidantu rozmarinų ekstraktu, kad ilgiau negestų.

  • 100 % natūralūs ingredientai
  • Ekologiškas
  • Išgavimo būdas: CO2 ekstrakcija
  • Nerafinuotas
  • Raw & Vegan
  • Sausai odai
  • Normaliai odai
  • Jautriai odai
  • Brandžiai odai
  • Po saulės vonių.

Kodėl vertėtų rinktis mūsų aviečių aliejų:

  • Turtingesnės sudėties negu šalto spaudimo būdu pagamintas aliejus; gautas ekstrahuojant maistiniu anglies dvideginiu (CO2). Toks aliejaus išgavimo būdas užtikrina, kad aliejuje lieka visos uogų sėklose esančios bioaktyvios medžiagos, svarbūs antioksidantai - tokoferoliai (vitaminas E), karoteinoidai (provitaminas A), fitosteroliai.
  • Pasižymi geresnėmis antioksidacinėmis savybėmis. Sustiprina odos ląstelių membraną ir padeda išlaikyti odos drėgmę bei elastingumą. Itin tinka sausai, dehidratuotai, brandžiai bei jautriai vaikų ir suaugusiųjų odai. 
  • Mūsų aliejus stabilizuotas natūraliu antioksidantu rozmarinų ekstraktu, tad ilgiau negenda.
  • Ekologiškas

Naudoti gryną vietoje kremo ar serumo, ypač nakčiai: paskirstyti kelis aliejaus lašus ant hidrolatu ar vandeniu sudrėkinto veido, kaklo, iškirptės zonos. Galima naudoti visam kūnui.

Naudoti savadarbėje kosmetikoje, kosmetiniuose mišiniuose; kosmetinių produktų praturtinimui. Galima maišyti su kitais aliejais ar sviestais.

Kaip maisto papildas - gerti po 0,5-1 arb.š. per dieną.

Rubus idaeus seed extract, Rosmarinus officinalis leaf extract (aliejus stabilizuotas natūraliu antioksidantu - rozmarinų lapų ekstraktu).  

  • 48–63% linolo rūgšties (C18: 2)
  • 23 - 30% alfa-linoleno rūgšties (C18: 3),
  • tokoferoliai ir tokotrienoliai
  • Apribojimų naudojimui nėra;
  • Laikyti tamsioje vėsioje vietoje sandariai uždarytą;
  • Aliejaus buteliuke yra tiek, kiek pažymėta etiketėje, vizualiai kiekis gali skirtis dėl stiklinių buteliukų formos, kuri varijuoja. 

Įsigiję šią prekę, taip pat pirko

Ekspertai siūlo

Įvertinimai (3)

5 4 3 2 1
100%
0%
0%
0%
0%
3 0 0 0 0

Ši laukelį palikite tuščią

Atsiliepimai

#
Jurgita
2020-06-29

Labai lengvas, malonaus kvapo (kvepia tikrom avietėm), vos vos paspalvinantis odą. Nusipirkau kad prižiūrėti paakių odą, bet naudoju kaip viso veido kremą.

#
2018-06-21

Naudoju vietoje veido kremo. Labai lengvas, greitai susigeria, puikus vasarai! Puikiai tinka truputį į spuogelius linkusiai odai, ypač praturtinus aliejų citrinvyčių ektraktu.

Member since 2013.
International Federation of
Essential Oils and Aroma Trades