Šokoladinis kremas

 Kakavos sviestas neprilygstamai minkština ir maitina odą, suteikia jai šilko švelnumą, stabdo  per ankstyvą senėjimą, kartu regeneruodamas ir atkurdamas. Labai gerai kakavos sviestą naudoti sausai, atšerpetojusiai, elastingumą ir gyvybingumą praradusiai odai.

 

Šokoladinis rankų ir kūno kremas

Nuostabiai minkština, maitina ir drėkina odą; suaktyvina serotonino – laimės hormone – apykaitą smegenyse, kelia nuotaiką, mažina apetitą. 

Kakavos sviesto 1dalis
Kakavos CO ekstrakto 0.1dalis (jei norite stipresnio aromaterapinio poveikio)
Kokosų al. 1dalis
Sviestmedžių al. 1dalis
Makadamijų/graikinių/lazdynų riešutų aliejaus 1dalis

Dubenėlį su kakavos sviestu ir ekstraktu lengvai pašildykite vandens vonelėje, kol sviestas BEVEIK ištirps (iki 38-40C). Iškelkite iš vonelės, maišykite kol visiškai ištirps ir atvės iki 20C. Į atvėsusį, bet dar nesustingusį kakavos sviestą įmaišykite likusius aliejus. Viską gerai ištrinkite iki tolygios konsistencijos. Sudėkite į indelį (šviežias lieka bent pusę metų).Tepkite šlapią odą po vonios ar dušo. Skanaus!
 

Šokoladinis kremas visam kūnui

Kakavos sviesto  1 valg.š. (20 g)
Nerafinuoto aliejaus (pasirinktinai) 2 arb.š. (10g)
Hidrolato (pasirinktinai) 1 desert.š. (15 ml)
Eterinių aliejų (pasirinktinai) 5 lašai.

Įstatę indelį su kakavos sviestu į vandens vonelę jį ištirpinkite, sumaišykite su aliejumi, pridėkite hidrolatą ir eterinius aliejus ir viską gerai išplakite mažu plaktuvėliu arba šaukštu. Naudokite dar šiltą. (Atvėsęs jis sustings ir jeigu nebus gerai išplaktas -  išsisluoksniuos. Kadangi produktas be jokių konservantų, laikykite jį šaldytuve. Sunaudokite greitai.)

Member since 2013.
International Federation of
Essential Oils and Aroma Trades