Žalių kavos pupelių aliejus NAUJIENA Coffea arabica

Brazilija
10,88 € 12,80 €
30 ml

Šaltai spaustas žalių kavos pupelių aliejus tiesiai iš kavos gimtinės Brazilijos. Kosmetikoje šis aliejus vis labiau populiarėja dėl odą stimuliuojančių savybių. Taip pat tai nuostabi priemonė plaukams puoselėti: suteikia plaukams žvilgesio, stiprina. 

  • Laukinių augalų
  • Išgavimo būdas: šaltas spaudimas
  • Nerafinuotas
  • Sausai odai
  • Jautriai odai
  • Brandžiai odai
  • Plaukams.

Savybės

  • Tinkamas naudoti paraudusios, jautrios, pleiskanojančios, šerpetojančios, probleminės odos priežiūrai.
  • Aliejus nerafinuotas, todėl nekemša porų, lengvai įsigeria ir prisotina odą bioaktyvių medžiagų, antioksidantų.
  • Sustiprina odos barjerinę funkciją, ryšius tarp ląstelių, kad neprarastų drėgmės ir išliktų elastinga.
  • Vertinga sudedamoji žalių kavos pupelių aliejaus dalis –  chlorogeninė rūgštis, kuri yra puikus antioksidantas, padidinantis drėgmės sulaikymą odoje bei pagerinantis aliejaus prasiskverbimą per odos barjerą [1,3].
  • Sukuria palankias sąlygas ląstelių atsinaujinimui, kad oda būtų lygesnė ir be dėmių. Nuramina, sukuria odos komforto jausmą. 
  • Kofeinas, esantis aliejuje, skatina naujų ląstelių formavimąsi.
  • Stiprina plaukus ir suteikia jiems žvilgesio

Žalių kavos pupelių aliejus išgaunamas iš šviežutėlių, dar neskrudintų kavos pupelių. Aliejus taip pat turtingas  omega-6 riebalų rūgštimis, vitaminu E/tokoferoliais, koenzimu Q10 [2,4]. Kad ilgiau negestų, aliejus papildytas natūraliais antioksidantais – vitaminu E ir rozmarinų lapų ekstraktu.   

Naudojimas

Naudojant vietoj kremo, tepti ant sudrėkintos odos – taip greičiau įsigers.  Grynas ar kaip sudėtinė dalis itin tinkamas: 

  • Celiulito pažeistai odai
  • Kaip stimuliuojantis masažinis aliejus
  • Drėkinamiesiems veido kremams
  • Plaukų kaukėms, balzamams

Literatūra

[1], [2], [3], [4] šaltiniai Kvapų namų duomenų bazėje.

Coffea arabica seed oil, Tocopherol, Rosmarinus officinalis leaf extract. 

Įsigiję šią prekę, taip pat pirko

Ši laukelį palikite tuščią

Member since 2013.
International Federation of
Essential Oils and Aroma Trades